4 onmisbare producten tijdens de winter

De winter is volop aan de gang, dat kunnen we niet meer ontkennen. Helaas heeft dat ook enkele nadelige gevolgen voor mijn huid. Door de kou worden mijn lippen, handen en eigenlijk mijn hele lichaam super droog. Niet prettig! Gelukkig bestaan er enkele fijne producten die mijn huid kunnen redden. Kijk je even mee naar mijn favorieten?

Wie mijn blog al een langere tijd volgt, heeft deze producten allemaal al eens zien voorbij komen. Het eerste product waar ik niet zonder kan, is een handcrème. Op dit moment gebruik ik de Norwegische Formel, deze is bijna op. Het is een fijne handcrème en helpt droge handen tegen te gaan.
Ik heb écht altijd droge lippen en tijdens de winter is dat nog erger. Onlangs was ik mijn pennenzak vergeten, waar al mijn lipbalsems zitten. Ik sleur elke dag zo’n 3 balsems mee en ik zat zonder. Net voor de lessen begonnen, heb ik in een Delhaize een Labello gekocht. Mijn lippen zijn op dit moment zo droog en helaas is dit niet de beste oplossing. Ik ben dus nog op zoek naar een betere balsem, iemand suggesties?
Over het algemeen heb ik een normaal tot droge huid. Tijdens de winter heeft mijn huid het zwaar te verduren en heb ik nood aan een hydraterend masker. Op dit moment gebruik ik een crème masker van La Roche-Posay. Na dit masker voelt mijn huid weer zacht aan.
Verder smeer ik mij na het douchen in met een body butter. De Blackberries Silky Body Cream van Yves Rocher komt uit de kerstcollectie en heeft een heerlijke geur. Nu ik moet zeggen dat ik niet zo’n droge huid heb, indien je echt last hebt van droge huid zal deze niet voldoende voeden.
Liefs, Ellen

 

Volg mij via Bloglovin – Twitter – Facebook – Instagram – Youtube 

 

4 reacties

  1. So true! Je hebt helemaal gelijk, onmisbare producten voor deze winter. Wat een leuk artikel! Ik kan ook echt niet zonder de lipbalsem 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *