4 essentiële kwasten waar ik niet zonder kan

4 essentiële kwasten waar ik niet zonder kan

Dagelijks gebruik ik kwasten om mijn make-up mee aan te brengen. Door de jaren heen heb ik gemerkt welke kwasten ik écht nodig heb om een make-up look te maken. In totaal heb ik vier kwasten waar ik niet zonder zou kunnen. Deze kwasten versimpelen het maken van een make-up look. Benieuwd welke kwasten ik elke dag gebruik? Lees dan zeker verder!

4 essentiële kwasten waar ik niet zonder kan

Buffer kwast

In totaal heb ik twee buffer kwasten in mijn bezit. De bufferkwast van Real Techniques gebruik ik om mijn foundation aan te brengen en de andere kwast om mijn poeder aan te brengen. Met deze kwast krijg ik een goede dekking doordat de haartjes dicht bij elkaar staan. De kwasten van Real Techniques vind ik trouwens heel fijn. Ik heb ze al drie jaar in mijn bezit en heb ze al verschillende keren gewassen, maar ze zien er zo goed als nieuw uit!

Blush kwast

Ook mijn blushkwast is van Real Techniques. Met deze kwast kan je zowel je blush als je bronzer aanbrengen zonder strepen. Ik gebruik deze graag omdat ik hiermee de bronzer lichtjes kan aanbrengen en de kleur kan opbouwen. Hetzelfde geldt voor blush.

Plat oogschaduw kwastje

Voor oogschaduw heb ik twee kwasten waar ik niet zonder kan. Als eerste een plat oogschaduw kwastje om de oogschaduw op het bewegend ooglid aan te brengen, maar ook om highlighter onder wenkbrauwen en in de binnenste ooghoek aan te brengen. Ik gebruik op dit moment een kwast van Cent Pur Cent. Dit merk is verkrijgbaar bij de apotheek en verkoopt naast kwasten ook nog minerale make-up. Binnenkort meer hierover!

Blendingkwast

De tweede kwast die ik nodig vind, is de 217 blendingkwast van MAC. Sinds ik deze kwast in mijn bezit heb, is mijn ooglook veel mooier geworden. Hiermee lukt bijna elke ooglook. Deze kwast is een investering, maar ik kan niet meer zonder!

Real Techniques kwasten kan je o.a. bestellen bij bol.com.

Wat zijn voor jou essentiële kwasten? 

Liefs, Ellen

5 reacties

  1. De 217 is hier ook een favorietje! 🙂 Mijn favoriete platte oogschaduwkwast is trouwens de 239 van Mac. Ik hou ook van de Real Techniques kwasten (vooral de contour brush en de setting brush), maar de blush kwast vind ik persoonlijk niet precies genoeg (wel voor bronzer of poeder) en mijn buffing brush verliest veel haren…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *