36 Prune Mystérieux Yves Rocher

Yves Rocher 36 Prune Mystérieux

Ik heb nagellak weer helemaal herontdekt! Vroeger droeg ik vaak opvallende kleuren, nu eerder neutrale tinten en rode tinten. Vooral donkerrode nagellak draag ik vaak en mijn favoriete donkerrode nagellak op dit moment is er eentje van Yves Rocher genaamd Prune Mystérieux. Deze nagellak neem ik in dit artikel onder de loep! 

Mijn nagels zijn op dit moment heel kort! Door de stress van afgelopen tijd breken mijn nagels snel af en daardoor zien er niet schitterend uit. Niets aan te doen!

36. Prune Mystérieux

 

Voor ik nagellak aanbreng, breng ik een base coat aan. Vorige zomer schreef ik een artikel met mijn favoriete base en top coat en deze producten behoren nog steeds tot mijn favoriet. Ik gebruik al jaren een base coat voor sterke nagels van Yves Rocher. Dit zorgt er voor dat mijn nagels minder snel afbreken en helpt om verkleuring van de nagels te voorkomen. Met rode nagellak kunnen je nagels verkleuren en dat wil je voorkomen natuurlijk!

Yves Rocher 36 Prune Mystérieux

Prune Mystérieux is een donkerrode nagellak die in één laagje dekt en een gel effect heeft. Op de foto lijkt het alsof de nagellak niet volledig dekt, maar dit komt door de belichting! De nagellak brengt makkelijk en precies aan door het brede kwastje. Als je twee laagjes aanbrengt is de kleur meer bruin/rood. Qua houdbaarheid moet deze nagellak zeker niet onderdoen voor merken zoals Essie (nog steeds mijn favoriete nagellak merk trouwens) en OPI. Op dag 4 besluit ik de nagellak te verwijderen aangezien de nagellak op 2 nagels niet meer mooi zit. Voor mijn zwakke nagels is dit een hele prestatie!

De nagellak van Yves Rocher heeft mij (tot nu toe) nog niet teleurgesteld en als mijn mama een volgende bestelling bij Yves Rocher plaatst, bestel ik nog een nude kleurige nagellak. Je kan immers nooit genoeg neutrale nagellakjes hebben, toch?

Yves Rocher 36 Prune Mystérieux kost €11,90.

Heb jij nagellak van Yves Rocher?

Liefs, Ellen

12 reacties

  1. Toen ik vorige week naar de Yves Rocher ging, heb ik deze uitgetest op mijn duim…en hij zit er nog steeds! Goede kwaliteit nagellak, al vind ik ze moeilijk op te brengen(of dat was toch zo toen bij mij)
    Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *