3 producten die je nodig hebt deze winter

3 producten die je nodig hebt deze winter

Het begint steeds kouder en kouder te worden en dat merk je ook aan mijn lichaam. Ik heb last van kurkdroge lippen, een snotneus en geraak ’s ochtends moeilijk uit mijn bed doordat het zo lang donker blijft. Gelukkig bestaan er enkele producten die de winter net wat aangenamer maken. Daarom toon ik in dit artikel de 3 producten die je nodig hebt deze winter! 

Winter Bad Dr. Hauschka – €6,50

3 producten die je nodig hebt deze winter

Af en toe een bad nemen vind ik zalig. Hiervan kan ik echt genieten. Wanneer ik voel dat ik verkouden aan het worden ben, voeg ik meestal 2 dopjes van het Dr. Hauschka Winterbad toe aan het warme water. Het heeft de geur van dennennaalden. De dennennaaldgeur kan ik het best omschrijven als de geur van Vicks Vaporub (dat groene spul dat je op je borst smeert als je verkouden bent). Na het nemen van mijn bad zit mijn neus niet meer toe en voelt mijn huid verzorgd aan. Het Winterbad is een fijne ontdekking!

Lippenverzorgingsstift Dr. Hauschka – €8,50

3 producten die je nodig hebt deze winter3 producten die je nodig hebt deze winter

Een ander product waar ik niet zonder kan, is lipbalsem! Ik wissel de Lippenverzorgingsstift van Dr. Hauschka af met mijn Carmex lipbalsem. De lippenbalsem van Carmex zit in een potje en dat vind ik net wat moeilijker om aan te brengen overdag, je moet steeds met je vingers in dat potje en dat is niet zo hygiënisch. Daarom gebruik ik deze liever ’s avonds. De lippenverzorgingsstift vind ik net wat fijner voor overdag en voedt mijn lippen goed.

Bamboo Crème Frappée Erborian – €35,00 (verkrijgbaar vanaf maart 2016)

3 producten die je nodig hebt deze winter3 producten die je nodig hebt deze winter

Wanneer ik opsta, is het meestal nog donker en daardoor geraak ik moeilijk wakker. Ik gebruik daarom het liefst een frisse crème zodat mijn huid wakker wordt. De Bamboo Crème Frappée heeft een frisse gel structuur met een lekkere geur. Ik gebruik dit het liefst als make-up basis, maar je kan het ook gebruiken als moisturizer. Het zorgt ervoor dat mijn huid zachter en gladder aanvoelt. Het voelt heel erg verfrissend aan en hierdoor voel ik mij wakkerder.

Welke producten kan jij niet missen deze winter?

Liefs, Ellen

 

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *