3 onmisbare producten tijdens de zomer

3 onmisbare producten tijdens de zomer

Het weer wordt steeds beter en beter en dit wil zeggen dat de zomer in aantocht is! Hier kan ik alleen maar blij van worden. Tijdens de zomer gebruik ik enkele producten waar ik ondertussen niet meer zonder kan en deze laat ik zien in deze blogpost!

Institut Esthederm Adaptasun Soin Bronzant Crème Visage

3 onmisbare producten tijdens de zomer

3 onmisbare producten tijdens de zomer

Wie net zoals mij een bleke huid heeft, weet dat je goed moet smeren met zonnecrème en dit proces moet je dan meerdere keren per dag herhalen. Ik heb een gevoelige huid en van vette (zonne)producten krijg ik last van puistjes. Dat is natuurlijk niet wat ik wil! Om te voorkomen dat ik puistjes krijg, investeer ik een goede zonnecrème speciaal voor het gezicht.

Op dit moment gebruik ik er eentje van Institut Esthederm en deze is speciaal voor je gezicht. De twee zonnetjes op het Institut Esthederm zonverzorging product staan voor normale tot sterke zon. Aangezien ik geen plannen heb om naar een warm land te gaan, geeft deze crème mij voldoende bescherming. Hetzelfde product bestaat ook met drie zonnetjes en deze is geschikt voor extreme zon. De crème trekt snel in en laat geen witte waas na. Dit is dus een perfect en onmisbaar product tijdens de zomer!

CARMEX Lip Balm

3 onmisbare producten tijdens de zomer

Zowel tijdens de winter als tijdens de zomer zijn mijn lippen droog. Daarom is een lippenbalsem voor mij onmisbaar tijdens de zomer. Zeker door de warme temperaturen, het zout water, … krijgen mijn lippen het zwaar te verduren. Ik ben een grote fan van Carmex en dit is voor mij een onmisbaar product! Ik schreef trouwens al eens een review over deze lippenbalsem!

Dove DermaSpa Goodness Body Lotion

3 onmisbare producten tijdens de zomer

3 onmisbare producten tijdens de zomer

Droge benen, check! Vooral tijdens de zomer erger ik mij dood aan mijn droge (en bleke) benen. Elke ochtend en avond smeer ik ze in met een bodylotion of body butter. In de ochtend verkies ik een crème die snel in de huid trekt zoals Dove DermaSpa Goodness, ’s avonds gebruik ik een body butter van Yves Rocher!

Wat is voor jou een onmisbaar product tijdens de zomer?

Liefs, Ellen

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *