3 onbekende parfums met een ontzettend lekkere geur!

Als je even binnenstapt bij een parfumerie word je overdonderd door alle beschikbare parfums die op de markt zijn. Kiezen wordt dan ontzettend moeilijk en vaak grijp je naar gekende flacons en merken. Daarom heb ik mijn favoriete 3 onbekende parfums met een ontzettend lekkere geur opgesomd in deze blogpost. Op deze manier leer je mijn favoriete geuren ontdekken en deze zijn volgens mij minder bekend bij het grote publiek.

 3 onbekende parfums met een ontzettend lekkere geur!

3 parfums met een ontzettend lekkere geur!

Intimacy Noir eau de parfum 

3 parfums met een ontzettend lekkere geur!

Over het parfum van Intimacy schreef ik al eerder een uitgebreide blogpost. Het is een parfum met een heel sterke, maar vrouwelijke geur die lang blijft hangen. Wanneer ik dit ’s ochtends opspuit, ruik ik het in de avond nog. Dit is waarom het zo’n favoriet is. Verder vind ik de flacon echt heel erg mooi en fotogeniek! Dit is zeker een parfum waar je eens moet aan snuffelen bij de parfumerie. Ook de tegenhanger Sheer is een lekkere zoete frisse geur die geliefd is.

Liu Jo eau de parfum

3 parfums met een ontzettend lekkere geur!

Toen mijn Scent of Liu Jo eau de toilette op was, kocht ik het parfum Liu Jo eau de parfum. De geur is niet helemaal identiek, maar vertoont sterke gelijkenissen. Het verschil zit in de houdbaarheid. Een eau de parfum is duurder, maar blijft ook langer zitten. Ik leerde dit parfum kennen in 2015 en ik gebruik het nog steeds, dat zegt genoeg! Ook de verpakking vind ik ontzettend mooi. Het parfum is heel vrouwelijk en zoet.

Pascaud Grace 

3 parfums met een ontzettend lekkere geur!

Pascaud komt met haar eerste parfum uit! Het kreeg de naam Grace en je kan het zowel gebruiken voor in huis als voor op de huid. Het is een heel opvallende geur die mij bij de eerste kennismaking meteen beviel. De geur blijft heel lang hangen en bevat vanille, oranjebloesem, musk, jasmijn en roos. Een heerlijke combinatie als je het mij vraagt! Dit parfum is verkrijgbaar bij Pascaud Beauty Innovations.

Liefs, Ellen

Sommige producten in deze blogpost ontving ik ter review, dit verandert niets aan mijn mening. 

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *