3 Belgische beautymerken die meer aandacht verdienen

België heeft mooi (beauty)merken en omdat dit een Belgische beautyblog is, mogen deze merken af en toe in het zonnetje worden gezet. Dit is precies wat ik in deze blogpost doe. Ik vertel je meer over 3 Belgische beautymerken die meer aandacht verdienen en waarom.

Cent Pur Cent

cent pur cent

Cent Pur Cent leerde ik vorig jaar kennen (zie hier mijn vlog) en vanaf de eerste kennismaking ben ik helemaal mee met het verhaal van het merk. Als je houdt van minerale make-up die 100% natural, 100% mineral, 100% pure, 100% hypoallergenic en 100% cruelty free is, ben je bij Cent Pur Cent aan het juiste adres. Ik maakte zelf al kennis met de bronzer die ik er de laatste tijd veel bij neem en de minerale foundation wil ik binnenkort aanschaffen om te testen. Daarnaast zien de producten er ook nog eens leuk uit dus dit merk verdient zeker een plaatsje op mijn blog.

De make-up producten van Cent Pur Cent zijn verkrijgbaar bij de apotheek. Alle verkooppunten vind je hier terug.

Les Couleurs de Noir

Les couleurs de noir review

Les Couleurs de Noir is ook een Belgisch make-up merk en hiervan is de bronzer niet meer weg te slaan uit mijn dagelijkse make-up routine. Ze gebruiken geen ingrediënten waarop vaak allergieën voorkomen. Uiterst geschikt voor de gevoelige huid. Het assortiment is niet heel uitgebreid, maar je vindt er wel alles wat je nodig hebt voor een make-up look.

In deze blogpost vind je meer informatie over de producten die ik al heb getest van Les Couleur de Noir. 

Je kan de producten terugvinden bij de apotheek of online bestellen. De verkooppunten vind je hier terug.

Pronails

3 Belgische beautymerken die meer aandacht verdienen

Pronails werd opgericht in 1981 en was het eerste Belgische productiebedrijf gespecialiseerd in het aanleveren van professionele nagelverzorgingsproducten. Je kan terecht bij verschillende salons voor een nagelbehandeling, maar je kan ook thuis aan de slag met de nagellak en dat is wat ik doe.

Om de zoveel tijd komt Pronails met een nieuwe collectie uit en daar zitten telkens ontzettend mooie kleuren tussen. Bovenstaande nagellakjes zijn mijn favoriet op dit moment. Mijn ringvinger voorzie ik van een glitter laagje en de andere vingers van een roze kleur. De perfecte combinatie als je het mij vraagt.

Pronails nagellak is verkrijgbaar op de webshop, maar wil je liever jezelf laten verwennen kan je terecht bij salons verspreid over heel België.

Ken jij deze merken al?

Liefs, Ellen

14 reacties

  1. Ik vind het echt fijn dat je aandacht besteedt aan Belgische merken! Zo kunnen meer mensen hier kennis mee maken, en zo te zien zijn het kwaliteitsmerken die aandacht hebben voor de mens en zijn leefomgeving.

  2. Ik ken geen van deze merken (maar ben ook Nederlands, misschien komt ’t daardoor). Wel zien deze producten er erg mooi uit. Vooral de pigments en nagellak zien er heel erg mooi uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *